Cesar López presenta la renúncia com a president del Consell Comarcal del Priorat

César López presenta la seva renúncia com a President del Consell Comarcal del Priorat. Després de dos anys de mandat, López abandona el càrrec complint amb el pacte subscrit entre la seva formació, la FIC, Esquerra Republicana i el Partit dels Socialistes de Catalunya.

Després de dos anys de mandat, César López va presentar ahir la seva renúncia al càrrec de President del Consell Comarcal del Priorat. López abandona el càrrec complint així amb el pacte de govern signat, a principis de mandat, entre les formacions d’Esquerra, PSC i la Federació d’Independents. Caldrà esperar a la setmana vinent per saber qui agafa el relleu de López al capdavant del Consell. Tot i que tot apunta que serà el socialista Joan Carles García.

Dos anys on la principal adversitat amb la que s’han trobat ha estat la falta de mitjans econòmics. I és que el deute que té la Generalitat amb l’ens comarcal ja supera els dos milions d’euros.

CESAR LOPEZ 18-7 FALTA DE MEDIS2

D’altra banda el Ple del Consell va decidir prorrogar la votació de la moció en contra de la Línia d’alta tensió Escatron- La Secuita, que travessaria el Priorat. López explica així la pròrroga d’aquesta moció contra la línia elèctrica.

CESAR LOPEZ 18-7 MOCIO MAT

El Ple d’ahir al vespre també va servir per aprovar per unanimitat l’adhesió de l’ens comarcal al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, i per donar suport a la Via Catalana cap a la Independència, que travessarà el territori el proper 11 de setembre.

Ple Consell Comarcal Priorat 18-7-2013 (últim Cesar López)

Comments are closed.