La URV estabilitza la demanda en primera opció

La Universitat Rovira i Virgili estabilitza la demanda i preveu tenir un nombre de matriculats similar al del curs passat. Aquest any hi ha 1.200 preinscrits menys al conjunt del sistema universitari català. Tot i això, la universitat ha aconseguit incrementar lleugerament el nombre d’estudiants que sol·liciten cursar estudis a la URV com a primera opció.

Bones dades per a la URV les que es van conèixer ahir. I és que la universitat ha aconseguit estabilitzar la demanda per estudiar als seus centres de Tarragona, Reus i les Terres de l’Ebre. En concret, 18 mil alumnes han sol·licitat estudiar a la URV, dels quals, gairebé 3.800 ho han demanat com a primera opció. Aquestes dades suposen un lleuger increment de la demanda de l’1,5%.

Cal recordar que aquest any, el conjunt del sistema universitari català ha perdut al voltant de 1.200 alumnes a causa de l’encariment de les matrícules i de la crisi econòmica. Tenint en compte aquest context, les dades de la URV són molt positives per a la institució.

Per ensenyaments, hi ha hagut una demanda important de la nova doble titulació d’Educació Infantil i Educació primària; però Medicina, Infermeria i Psicologia continuen sent els estudis més demandats.

Comments are closed.