La Ribera d’Ebre aposta pel turisme rus

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre impulsa un any més la Campanya de Promoció de la Navegació Fluvial on el riu Ebre és el principal protagonista. Enguany la campanya incrementarà la presència en mitjans audiovisuals de referència i dedicarà una atenció especial, per primer cop, al turisme rus.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha llançat un any més la Campanya de Promoció de la Navegació Fluvial que compta amb un pressupost de 15 mil euros. Aquest any com a principals novetats, la campanya incrementarà la presència de les promocions en mitjans audiovisuals de referència, i tindrà en compte, per primer cop, el turisme rus. El portaveu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Antonio Suárez, ho va explicar ahir a l’Hora L de Ràdio Móra d’Ebre.

ANTONIO SUAREZ 10-7 TURISME RUS

D’altra banda, el portaveu del Consell Comarcal s’ha mostrat molt crític amb el nou Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre, doncs preveu la reducció del cabal ecològic mínim del riu fins als 80 metres cúbics per segon. Una decisió que considera que s’ha pres amb criteris polítics i no mediambientals.

ANTONIO SUAREZ 10-7 CRITICA PLA DE CONCA

Tot i aquesta amenaça que planeja sobre el riu Ebre, el portaveu del Consell Comarcal s’ha mostrat optimista pel que fa a la present campanya de navegació fluvial,  i ha insistit en que continuaran treballant per oferir paquets turístics complets que tinguin el riu com a eix vertebrador de la Ribera d’Ebre.

Comments are closed.