Onada de robatoris a diferents establiments de Móra d’Ebre

L’Ajuntament de Móra d’Ebre, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra treballen conjuntament per tal d’acabar amb l’onada de robatoris que s’està produint en diferents comerços de la capital de la Ribera d’Ebre.

I és que en les darreres 3 setmanes s’ha produït un creixement en el nombre de robatoris a Móra d’Ebre que ha obligat a emprendre mesures especials, i a unir esforços per detenir els responsables. Joan Piñol és l’alcalde de Móra d’Ebre:

JOAN PIÑOL 9-7 ROBATORIS TRENQUEN NORMALITAT

En aquest sentit, el batlle ha explicat a Ràdio Móra d’Ebre que l’Ajuntament, la Policia Local, i els Mossos d’Esquadra estan treballant conjuntament per resoldre aquesta situació. Des del consistori  municipal s’ha convocat una junta de seguretat, amb data per confirmar, amb la intenció d’abordar la problemàtica amb tots els estaments de les forces de l’ordre. Una junta en la que s’ha convidat, fins i tot, al Conseller de l’Interior, Ramón Espadaler.

Gràcies a aquest dispositiu, el passat 4 de juliol els Mossos d’Esquadra van detenir un veí de Móra d’Ebre per haver sostret  cablejat de coure d’una granja del municipi.

JOAN PIÑOL 9-7 DANYS DETINGUT MORA

Des de l’Ajuntament no han volgut aprofundir en tota la informació de què disposen per no posar en perill les investigacions en curs. Tot i això Piñol ha volgut donar un missatge de tranquil·litat a la població.

 

Comments are closed.