Detinguts dos homes per robar en una estació de bombeig de reg a Ascó

Els Mossos d’Esquadra detenen dos individus per robar en una estació de bombeig de reg a Ascó. En les darreres setmanes s’havien produït diversos robatoris en la comunitat de regants, motiu per aquest motiu els mossos tenien muntat un operatiu específic de vigilància que hauria sorprès els presumptes lladres in fraganti.

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 30 de juny dos homes, veïns de Cervera de 36 i 29 anys, com a presumptes autors d’un robatori amb força en una estació de bombeig de reg d’Ascó.

Aquest intent de robatori es suma als robatoris de cablejat de coure que ve patint la comunitat de regants de la Ribera d’Ebre les darreres setmanes.

Per aquest motiu els Mossos d’Esquadra haurien muntat un operatiu específic de vigilància en les zones rurals que ha fet possible la detenció d’aquest dos individus al ser enxampats in fraganti.

El Jutjat d’Instrucció de Gandesa va decretar el 2 de juny l’ ingrés a presó dels dos detinguts, que ja tenien antecedents policials per fets similars. Els mossos investiguen ara si els dos detinguts poden estar implicats en altres robatoris de característiques similars comesos a la comarca.

Comments are closed.