7 cadenes humanes per la Independència a les Terres de l’Ebre

L’Assemblea Nacional Catalana prepara fins a 7 cadenes humanes a favor de la Independència.

L’assemblea nacional catalana escalfa motors a les Terres de l’Ebre on prepara fins a 7 cadenes humanes a favor de la independència. La primera tindrà lloc aquest divendres 5 de juliol entre Roquetes i Jesús i coincidirà amb el final de festes del primer municipi i  l’inici del segon.

Al marge de la cadena humana d’aquest divendres entre Roquetes i Jesús també s’ha programat a d’altres llocs, com són el 20 de juliol a Amposta; entre Caseres i Calaceit el 24 de juliol i el 26 de juliol entre Móra d’Ebre i Mora la Nova. A l’agost també està prevista una cadena humana a Tortosa,  una altra entre Ulldecona i Vinaròs i la darrera el 17 d’agost a Flix.

En l’actualitat a les Terres de l’Ebre l’Assemblea Nacional Catalan ja està constituïda a 35 municipis.

Comments are closed.