La zona blava de Móra d’Ebre de Rebaixes

L’Ajuntament de Móra d’Ebre ha tornat a reduir a la meitat el preu dels estacionaments a la zona blava durant aquest període.  Amb aquesta mesura es pretén fomentar el comerç del municipi facilitant l’aparcament als seus usuaris i clients.

Ahir 1 de juliol van començar les rebaixes als comerços de Móra d’Ebre i com ja ve sent habitual el consistori morenc ha reduït les tarifes de la zona blava a la meitat amb l’objectiu de fomentar el comerç del municipi i facilitar l’estacionament als seus usuaris i clients. I és que ja és la quarta vegada que des de l’Ajuntament és duu a terme aquesta iniciativa. Joan Piñol, alcalde de la població:

JOAN PIÑOL1-7 DESCONTE ZONA BLAVA

L’import mínim per aparcar a la zona blava de Móra d’Ebre és de 5 cèntims d’euro. Fins ara, aquests 5 cèntims equivalien a 5 minuts d’aparcament, però ara es podrà estacionar durant el doble de temps, és a dir, 10  minuts, pel mateix preu. El màxim temps d’estacionament continua sent de 2 hores, però enlloc de costar 1 euro en 20 cèntims des d’ahir el preu es redueix a la meitat.

zona blava

Comments are closed.