Protestes a l’EOI de la Ribera d’Ebre en contra de l’eliminació d’un curs de francès

L’Escola Oficial d’Idiomes de la Ribera d’Ebre ha decidit eliminar el primer curs de francès del centre, per tenir un nombre baix de matrícules. Una decisió que no ha agradat als alumnes del centre que ahir s’hi van manifestar en contra.

SO AMBIENT 27-6 MANI EOI RIBERA D’EBRE FRANCESMP3

Una vintena d’alumnes de l’Escola Oficial d’Idiomes de la Ribera d’Ebre es van manifestar ahir a les portes de l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre ( centre on es realitzen les classes) en contra de la decisió de l’escola d’eliminar el primer nivell de francès el proper curs 2013-2014. Tant sols s’oferirà segon i tercer, de forma que els alumnes que el curs vinent vulguin fer primer s’hauran de desplaçar fins a Tortosa o Reus. Estela del Rosario és estudiant de primer de francès a l’EOI de la Ribera d’Ebre:

ESTELA DEL ROSARIO 27-6 MANI EOI RIBERA

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

Els estudiants lamenten que es retiri el curs de francès a la Ribera d’Ebre i en canvi s’incorpori un nou nivell a l’escola oficial d’Idiomes de l’Amposta, i denuncien que s’està produint un desequilibri territorial. Des de l’Ajuntament de Móra d’Ebre, asseguren que es tracta d’una decisió temporal pel baix nombre de matrícules, Joan Piñol és l’alcalde de Móra d’Ebre:

JOAN PIÑOL 27-6 MANI EOI FRANCES

 

Comments are closed.