L’EOI de la Ribera d’Ebre retallarà el primer curs de francès

Nou capítol en la història de les retallades, en aquest cas als idiomes. I és que l’Escola Oficial d’Idiomes de la Ribera d’Ebre ha decidit eliminar el primer curs de francès del centre, per tenir un nombre baix de matrícules. Una decisió que no ha agradat als alumnes del centre que avui s’han manifestat en contra.

SO AMBIENT 27-6 MANI EOI RIBERA D’EBRE FRANCESMP3

Una vintena d’alumnes de l’Escola Oficial d’Idiomes de la Ribera d’Ebre s’han manifestat avui a les portes de l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre (centre on es realitzen les classes) en contra de la decisió de l’escola d’eliminar el primer nivell de francès el proper curs 2013-2014. D’aquesta manera tant sols s’oferirà segon i tercer, de manera que els alumnes que vulguin fer primer s’hauran de desplaçar fins a Tortosa o Reus. Estela del Rosario és estudiant de primer de francès a l’EOI de la Ribera d’Ebre:

ESTELA DEL ROSARIO 27-6 MANI EOI RIBERA

Des de l’Escola Oficial d’Idiomes els han assegurat que la raó d’aquesta retallada és el baix nombre de matrícules. Carles Ribau és alumne de primer de francès:

CARLES RIBAU 27-6 MANCA MATRICULES

Els estudiants lamenten que es retiri el curs de francès a la Ribera d’Ebre i en canvi s’incorpori un nou nivell a l’escola oficial d’Idiomes de l’Amposta, i denuncien que s’està produint un desequilibri territorial.

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

 

Comments are closed.