La moció sobre el fraking i la reserva de la biosfera s’ajornen fins al proper ple

La declaració de la Ribera d’Ebre com a territori lliure de fracking i la moció sobre l’exclusió del nord de la comarca de la reserva de la biosfera de les Terres de l’Ebre hauran d’esperar a ser aprovades al proper ple que realitzi el Consell Comarcal.

Les dos mocions presentades pel grup comarcal d’Esquerra Republicana i que havien de ser el plat fort de la sessió plenària d’ahir al consell comarcal de la Ribera d’Ebre hauran d’esperar a ser votades al proper ple. Des del grup de Convergència i Unió es va demanar reunir-se al llarg del proper mes per tal de consensuar les dos mocions i poder-ne presentar una de comuna entre els diferents grups polítics. Ferran Bladé és el vicepresident del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre:

FERRAN BLADE 26-6 NECESSITEM DEBATREU CONJUNTAMENT

El ple va lamentar que els 7 pobles de la Ribera d’Ebre nord hagin quedat fora de la reserva de la biosfera per criteris geogràfics i no mediambientals, i segons afirmava Bladé, mal fets:

FERRAN BLADE 26-6 BIOSFERA CRITERIS MAL FETS

Pel que fa a la fracturació hidràulica, Bladé creu que és important tenir més informació per part d’experts sobre les repercussions d’aquesta tècnica per tal de no caure en catastrofismes. Per tant haurem d’esperar al proper ple per saber si les dos mocions tiren endavant.

SAMSUNG

 

Comments are closed.