El Pla No T’Aturis d’Ascó genera 7 llocs de treball durant 4 mesos

El Pla no t’Aturis de l’Ajuntament d’Ascó dóna feina a 7 persones del municipi de la Ribera d’Ebre que durant quatre mesos donaran suport en el manteniment de jardins i la neteja del poble.

El Pla no t’aturis que impulsa el consistori municipal d’Ascó busca facilitar l’ocupació de persones amb especial risc d’exclusió social, i també afavorir als estudiants mitjançant beques. Un projecte que va entrar en vigor l’estiu del passat 2012 i que des del mes de maig ha creat fins a 7 llocs de treball al municipi, als que s’hi sumaran 6 més properament.  Tots ells  realitzaran al llarg de quatre mesos tasques de manteniment de jardins i de neteja, reforçant a la brigada municipal.

Durant l’estiu també s’ofereix als estudiants beques per tal que puguin fer pràctiques a les dependències de l’Ajuntament. En aquest sentit l’any passat més de 30 joves es van acollir a aquest programa.

També les empreses d’Ascó poden sol·licitar aquesta ajuda si contracten nou personal. De fet durant el passat 2012 s’hi van acollir una quinzena d’empreses de la població.

Comments are closed.