Turisme i viticultors junts per l’enoturisme de la Terra Alta

La Terra Alta es vol consolidar com una de les destinacions agroturístiques de referència a Catalunya. Agents del sector turístic i vitivinícola treballaran de la mà per tal que l’enoturisme es converteixi en un producte turístic clau a la comarca.

Els representants dels sectors turístic i vitivinícola de la Terra Alta han manifestat el seu interès per tal de treballar conjuntament i sumar esforços per aconseguir que l’enoturisme sigui un producte turístic clau a la comarca. Des del Consell Comarcal s’està treballant en el marc del Treball a les 7 Comarques en el Pla director de l’enoturisme. Actualment ja es realitzen diverses accions dins d’aquest àmbit amb una oferta variada. Ara tots aquests actius es volen potenciar i ampliar amb altres accions que contribueixin a consolidar la Terra Alta com una de les destinacions agroturístiques capdavanteres de Catalunya.

Així doncs els representants dels cellers han manifestat el desig d’entrar a formar part del Grup de Turisme on hi ha representats tots els agents del sector per tal de començar a desenvolupar accions concretes.

Comments are closed.