La Unió de Botiguers de Móra d’Ebre s’adhereix a la lluita de l’Hospital

La Unió de Botiguers de Móra d’Ebre s’adhereix a la recollida de signatures que es realitza des de l’Hospital de Móra d’Ebre per tal d’evitar la pèrdua de serveis.

Davant una possible retallada en els pressupostos destinats a la sanitat, a més d’una provable reestructuració de serveis. Des del comitè d’empresa de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre s’ha iniciat una recollida de signatures per tal de defensar la continuïtat dels serveis del centre de referència de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat.

Davant d’aquesta situació la Unió de Botiguers de Móra d’Ebre ha decidit donar el seu suport a l’Hospital i s’ha adherit a aquesta recollida de signatures mitjançant un manifest. Clara Rodríguez és la presidenta de la Unió de Botiguers:

CLARA RODRIGUEZ 5-6 ADHESIO SIGNATURES HOSPITALMP3

Des de la Unió de Botiguers lamenten que la retallada de serveis suposaria una pèrdua consistent de la qualitat assistencial de l’hospital. Per aquest motiu tots els comerços que hi estan adherits disposen dels fulls de signatures en contra d’aquestes retallades.

Comments are closed.