Ascó convoca la 5ena edició dels Premis Carmel Biarnés

Els premis de periodisme Carmel Biarnés d’Ascó arriben a la seva cinquena edició. La Regidoria de Cultura del consistori municipal ha publicat les bases d’aquest premi en el que s’hi poden presentar aquells treballs periodístics que difonguin la tasca investigadora que es realitza a nivell local o comarcal als territoris de parla catalana.

Un any més des d’Ascó es vol reconèixer els treballs periodístics que es realitzen als territoris de parla catalana que difonguin la tasca investigadora que es fa tant des de l’associacionisme com a títol individual sobre temàtiques de caràcter local o comarcal.

El premi de periodisme Carmel Biarnés arriba aquest octubre a la seva cinquena edició i inclou quatre categories segons el suport: premsa escrita, ràdio, televisió i Internet.

El termini de presentació de treballs finalitza el 12 de setembre, i aquests opten a un premi de 800 euros per cada categoria. Per conèixer als guanyadors haurem d’esperar, però, al dia 19 d’octubre, coincidint amb el desenvolupament de la cinquena Jornada d’Estudis Locals i Territorials Carmel Biarnés.

 

Comments are closed.