Litterarum i la Fira del LLibre Ebrenc arranquen motors

Móra d’Ebre es vol tornar a convertir aquest cap de setmana en capital cultural catalana amb la celebració del Litterarum i la Fira del Llibre Ebrenc. Dos certàmens amb els que es busca apropar la literatura catalana i les lletres ebrenques al gran públic.

Durant tot el cap de setmana Móra d’Ebre s’impregnarà de la literatura i la cultura ebrenca oferint fins a 13 espectacles literaris en català en el marc de la sisena edició del Litterarum, la Fira d’Espectacles literaris. D’aquesta manera es vol apropar a l’espectador a la literatura catalana, Albert Pujol és el director de la Fira:

ALBERT PUJOL 29-5 LITTERARUM OFEREIX

Però el Litterarum no arriba sol, sinó que ho fa ben acompanyat de de la desena edició de la Fira del Llibre Ebrenc, que aquest any ens presentarà fins a 23 llibres d’autors ebrencs. La novetat d’aquest any passa per un cara a cara entre autors i editors per tal d’aconseguir que surtin a la llum aquelles obres que molts cops es queden tancades en un calaix.

Tota una oferta cultural que estarà maridada amb el Tapafira, on bars i restaurants de Móra d’Ebre també sortiran al carrer amb les seves tapes.

El Litterarum i la Fira del Llibre Ebrenc, donaran avui el tret de sortida en un acte presidit per Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

cartell2013LITTERARUM + FIRA LLIBRE EBRENC

Comments are closed.