Bones xifres de ventes de roses i llibres per Sant Jordi

Sant Jordi manté les xifres de ventes de llibres i roses respecte l’any passat. El bon temps va afavorir a que la gent s’animés a sortir al carrer a gaudir de la diada. Entre els llibres més venuts, hi destaca un títol, Víctus, d’Albert Sánchez Piñol

La Diada de Sant Jordi va aconseguir dibuixar un somriure en la cara de llibreters i floristes, es mostren satisfets pel nivell de ventes que sembla ser que es manté respecte l’any passat. Santi Pujol, de la floristeria Agrocamp remarcava que la demanda ha estat superior a la que s’esperaven:

SANTI PUJOL 23-4 VENDES ROSES ST JORDIMP3

Parlàvem de la rosa, l’altre protagonista de la jornada se’ns dubte el llibre. Els llibreters de les nostres comarques van sortir al carrer amb les tradicionals parades per exhibir les novetats. I a la pregunta que més ens fem en aquests moments: quin ha estat el llibre que més a triomfat? La majoria coincideixen, Victus d’Albert Sánchez Piñol. Tot i que també ha triomfat Miquel Esteve i el seu “Joc de Sade” i els llibres relacionats amb l’economia i la independència. Sergi Bassa és propietari de Bassa la Papereria i Rosa Martí de Llibreria Rosa de Móra d’Ebre:

SERGI + ROSA 23-4 LLIBRES MES VENUTS

Tot plegat en una diada on els diferents pobles de les nostres comarques van aprofitar per organitzar un seguit d’activitats on la cultura va estar la principal protagonista. Com és el cas de Flix on van celebrar la 6ena edició de la mostra de llibres de la Ribera d’Ebre, o a Falset, on van organitzar un càsting de princeses i Sant Jordis entre els més petits de casa.

Sant Jordi Móra la Nova 23-4-2013

Comments are closed.