L’Ajuntament de Rasquera demana al Parlament una comissió d’experts per plantacions de marihuana

L’ajuntament de Rasquera demana a les instàncies judicials que resolguin els processos pendents que hi ha en relació al projecte de la plantació de marihuanna. Paral·lelament, també es vol traslladar el debat al Parlament.

L’alcalde, Bernat Pellissa, assegura que la qüestió s’ha polititzat i ha rebut moltes pressions per part de Fiscalia, que té diligències obertes des de fa un any. La iniciativa també continua aturada pel recurs estatal davant del jutjat contenciós administratiu número 1 de Tarragona.

BERNAT PELLISA 15-4 INTIMIDAT

L’ajuntament ha aprovat en ple municipal una moció que demana al Parlament que creï una comissió d’experts per analitzar els projectes de plantacions de marihuana, com el que impulsa aquest municipi Pellissa reitera que dimitirà el proper 14 de juny. Ara fa un any es va comprometre a plegar si no aconseguia el 75% de dels vots veïnals en la consulta popular sobre el projecte, i els vots a favor no van arribar al 60%.

Comments are closed.