Canvi d’escenari a Flix, ERCROS mostra flexibilitat

ERCROS es mostra flexible i obre la porta a la negociació en la tercera reunió amb el comitè d’empresa. Tot en un dia intens per Flix en el que s’ha finalitzat el ple extraordinari després de més de 24 hores i 700 alumnes s’han concentrat davant l’Ajuntament per donar suport als treballadors.

Per tant optimisme a Flix després de saber que ERCROS s’ha mostrat més flexible en la tercera taula de negociacions que ha finalitzat avui a Madrid. I és que sembla ser que l’empresa estudiarà les altres propostes que hi havia sobre la taula, en aquests moments es treballa amb la minimització de llocs de treball. Davant d’aquesta situació l’Ajuntament de Flix ha anunciat que disminuirà la pressió a l’espera que el dijous i divendres de la setmana vinent es reemprenguin les negociacions. Marc Mur és l’alcalde de Flix:

MARC MUR 8-3 FLEXIBILITAT

A les 5 de la tarda s’ha donat per finalitzat el ple extraordinari de més de 24 hores en el que els 11 regidors de l’Ajuntament de Flix s’han tancat a la sala de plens donant el seu suport al comitè d’empresa.

Tot plegat quan avui 700 estudiants dels diferents centres educatius de Flix han volgut mostrar el seu suport als treballadors d’ERCROS afectat per aquest ERO.

Tots els alumnes flixancos, des dels més petits de l’escola bressol, fins als de cicles formatius s’han concentrat a la plaça de l’Esglèsia, davant l’ens municipal on un representant de cada grup ha explicat com els afecta aquest expedient de regulació:

TREN 8-3 ALUMNES FLIX

Un acte on la emoció ha estat a flor de pell i que demostra que Flix segueix en lluita per tal de seguir vivint al seu poble i tenir-hi un futur. Un poble que avui ha vist com encara hi ha esperança.

SAMSUNG SAMSUNG

Comments are closed.