Ple extraordinari de 24hores a Flix

Els onze regidors de l’Ajuntament de Flix s’han tancat aquest migdia a la sala de plens del consistori municipal per tal de donar el seu suport al comité d’empresa que avui a reiniciat les negociacions amb ERCROS per l’ERO que ha presentat la química.

Flix segueix en lluita! Aquest cop han estat els diferents membres que constitueixen el plenari, tots ells s’han tancat a les 3 del migdia a la sala de plens per mostrar el seu suport al comitè de treballadors que avui ha reempres les negociacions amb ERCROS. Una tancada que durarà unes 24 hores, fins que finalitzin les negociacions demà al migdia. Tot plegat en una sessió plenària extraordinària que ha aprovat per unanimitat l’únic punt de l’ordre del dia. Marc Mur és l’alcalde de Flix:

MARC MUR 7-3 MOCIO

Mur ha afirmat que seguiran lluitant més enllà del 22 de març, quan finalitza el període de negociacions. Pel que fa a la inflexibilitat d’ERCROS Mur assegura que ells encara ho seran més, una declaració que comparteix el regidor Francesc Barbero:

FRANCESC BARBERO 7-3 INFLEXIBLESMP3

Però els regidors i alcalde no estan sols, un grup de dones de treballadors de la fàbrica han volgut donar-los suport i passaran la nit a la plaça de l’Església, davant l’ajuntament amb tendes de campanya:

TREN 8-3 NIT A FLIX

Les mobilitzacions continuaran demà amb una manifestació per part dels estudiants de Flix.

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

Comments are closed.