Alcalde i regidors de Flix es tancaran demà a l’Ajuntament

Artur Mas recorda que el Govern de Catalunya al llarg dels anys ha ajudat a ERCROS en la seva viabilitat i que ara li toca a la química ajudar a Flix i a la Ribera d’Ebre. Tot plegat quan avui el ple de l’Ajuntament de Flix es tancarà al consistori municipal fins que finalitzi la segona taula de negociació del divendres.

El President de la Generalitat s’ha reunit aquest migdia a Móra la Nova amb representants del comitè d’empresa d’ERCROS i també de l’Ajuntament de Flix. Mas ha lamentat que tot i que no els agradi la via que ha utilitzat ERCROS de presentar l’ERO a Madrid és legal i ha recordat a l’empresa que la Generalitat sempre l’ha ajudat i que ara, per tant, li toca a ella estar al costat del territori:

ARTUR MAS 6-3 SUPORT GENERALITAT

El president ha assegurat que seguiran treballant amb l’ajuntament de Flix i el comitè d’empresa per tal de fer la pressió necessària i minimitzar al màxim la pèrdua de llocs de treball a Flix.

I precisament entre aquestes mesures de pressió hi trobem la que protagonitzaran avui els diferents membres que constitueixen el plenari de Flix, que protagonitzaran una tancada de 24 hores a la sala de plens per tal de donar suport al comitè d’empresa en la taula de negociació .

Demà al migdia es reprenen les negociacions amb ERCROS, unes reunions que tindran lloc aquesta tarda de les 3 fins a les 6 i el divendres al matí. En aquest sentit l’Ajuntament de Flix ha volgut donar un cop més el seu suport al comitè d’empresa i es tancaran a la sala de plens fins que finalitzin les negociacions el divendres. Marc Mur és l’alcalde de Flix:

MARC MUR 6-3 TANCADA DIJOUS

Unes negociacions on el comitè d’empresa posarà sobre la taula noves propostes per tal de conservar l’activitat a Flix, Francisco Javier Garcia és el president d’aquest comitè:

FRANCISCO J GARCIA 6-3 PROPOSTA

 

Comments are closed.