Nova edició dels premis de narrativa breu i fotografia Vila d’Ascó

Ascó segueix fomentant la creativitat i obre la 23ena edició dels premis de narrativa breu per a joves i la 25ena dels premis de fotografia Vila d’Ascó.

El certamen de narrativa breu per a joves, Sant Jordi Vila d’Ascó arriba aquest any a la seva 23ena edició. Els joves de 14 fins a 20 anys, dividits amb dos categories, hi podran participar presentant els seus relats de temàtica lliure, amb la condició que estiguin redactats amb català. Tenen temps fins al 4 d’abril per fer arribar les seves obres a l’Ajuntament d’Ascó. Els premis? Doncs un premi de 600 euros en cadascun dels grups, més un de 400 euros pels autors locals.

D’altra banda també s’ha obert la convocatòria per a la 25ena edició dels Premis de fotografia Vila d’Ascó. Uns premis als que hi pot participar tothom amb la condició que la temàtica sigui Ascó, per tant qualsevol fotografia realitzada en un lloc de la població de la Ribera d’Ebre. Els participants podran presentar-se a la categoria en color o en blanc i negre i tenen temps per entregar les seves obres fins al 9 d’abril. D’aquesta manera opten a uns premis generals que oscil·len entre els 300 i els 200 euros en cada una d’aquestes categories, mentre que pel que fa als premis locals, aquests van dels 150 als 50 euros.

Els guanyadors els coneixerem públicament en un acte de lliurament de premis que tindrà lloc al mes de maig a Ascó.

 

Comments are closed.