10 anys de la Festa de la Clotxa de la Ribera d’Ebre

La Festa de la Clotxa de la Ribera d’Ebre arribarà aquest diumenge als seus primers deu anys de vida a Miravet. D’aquesta manera es dóna també el tret de sortida a la Clotxa als Restaurants, on 21 establiments de la comarca serviran el plat típic de la Ribera d’Ebre al llarg de dos mesos.

Aquest diumenge la clotxa, el plat típic de la Ribera d’Ebre, es converteix amb la protagonista comarcal amb l’arribada de la desena edició de la festa de la clotxa que tindrà lloc a Miravet.

Per tal de celebrar els deu anys de vida l’organització ha incorporat diferents elements tradicionals que fan encara més atractiva la festa, com és el cas de la participació dels gegants de Móra d’Ebre i Móra la Nova, o la ballada de la Jota de Miravet, entre d’altres activitats. Una festa que amb deu anys consolida la clotxa com a plat típic de la comarca, Joan Casanova és el president de l’Associació d’empresaris d’Hosteleria de la Ribera d’Ebre:

JOAN CASANOVA 5-3 CLOTXA

Una festa que segons Lluis Garcia, president de la confederació d’Empresaris d’Hosteleria de les Terres de l’Ebre, ajuda a incentivar el sector:

LLUIS GARCIA 5-3 INCENTIU SECTOR

La clotxa es servirà en un plat de ceràmica commemoratiu d’aquesta diada, mentre que la presentació de l’acte anirà a càrrec de Carme Queralt, autora del llibre “La clotxa i la seua festa”.

05-03-13 Rp presentacio Clotxa 2013 1 05-03-13 Rp presentacio Clotxa 2013 2 plat clotxa re 2013

 

 

 

Comments are closed.