Mil persones a Flix en contra de l’ERO a ERCROS

Més d’un miler de persones s’ha manifestat aquesta tarda a Flix en contra de l’ERO que ha presentat ERCROS.

SO AMBIENT 1-3 VOLEM VIURE FLIXMP3

Els flixancos no estan disposats a que ERCROS se’n surti amb la seva i deixi sense feina al 75% de la plantilla de la química de la Ribera d’Ebre. Així doncs avui han realitzat diferents mobilitzacions, i és que durant una hora han tallat el trànsit ferroviari des de l’estació de Flix, tot i així des de RENFE han retingut els trens a Riba-roja d’Ebre, un fet que lamentaven des de l’organització:

PILI 1-3 TRENS

Després d’una hora tallant les vies ferroviàries el miler de veïns de Flix han protagonitzat una manifestació pels carrers de la població tallant en aquest cas la carretera C-12, i provocant retencions de fins a 3 quilòmetres en ambdós sentits de la marxa.

Tot plegat en un dia on ha tingut lloc la primera taula de negociació amb l’empresa a Madrid. Una reunió on segons fonts de la CadenaSer l’empresa s’ha mostrat inflexible, a l’espera que continuïn les negociacions el proper dijous. En aquest sentit l’alcalde de Flix, Marc Mur, finalment avui s’ha pogut posar en contacte amb el director d’ERCROS, Antonio Zabalza, qui ha titllat a Mur de mal alcalde:

MARC MUR 1-3 MAL ALCALDE

El que està clar és que els flixancos lluitaran fins a l’últim moment per evitar l’aplicació de l’ERO:

TREN 1-3 MANIFESTACIO FLIX

Les mobilitzacions continuaran el proper dilluns, on s’espera que 15 autocars amb més de mil persones es desplacin fins a Barcelona per tal de manifestar-se davant la seu d’ERCROS a partir de les 10 del matí davant la seu de l’empresa a l’Avinguda Diagonal.

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

Comments are closed.