nov. 25

Entrevista Margarita Daura i Clara Pellissa (25-11-15)

HORA 14. Al programa d’avui hem volgut conèixer de més a prop què és el SIAD i com funciona al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Per això hem convidat la Margarita Daura, Consellera de Serveis Socials al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i la Clara Pellissa, tècnica del SIAD. Amb elles també hem parlat sobre els programes de prevenció de violència de gènere.

ENTREVISTA MARGARITA DAURA I CLARA PELLISSA 25-11-15 SIAD RE

MARGARITA I CLARA 25-11-15 SIAD RE

nov. 25

La Generalitat confirma que rebaixarà el preu dels bitllets de tren

Es confirma que a partir de l’1 de gener es rebaixarà el preu dels bitllets de trens a les Terres de l’Ebre. Un compromís que ja havia expressat la generalitat anteriorment però que avui ha ratificat el cap del servei de  mobilitat del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre durant la reunió que han mantingut amb la Plataforma trens Dignes.

SER EBRE

CRO 25-11-15 rebaixa tren

trens mora

nov. 25

L’Ajuntament de Móra d’Ebre arranja l’illa de Saurí per poder acollir el mercat municipal

Les obres a l’illa de Saurí encaren la seua recta final per poder acollir, el proper mes de gener, el mercat municipal de Móra d’Ebre. En els últims dies ja s’han retirat les pistes de petanca per habilitar l’espai com un gran aparcament, que acollirà el mercat setmanal del municipi el divendres al matí.

ANDREU PRUNERA

CRO 25-11-15 illa sauri

 

nov. 25

Móra d’Ebre dedicarà un carrer a la llevadora Pepita Grangé

El ple de l’Ajuntament de Móra d’Ebre ha aprovat per unanimitat dedicar un carrer de la veïna Pepita Grangé per la seua trajectòria com a llevadora. El nou carrer de Pepita Grangé Torà se situarà a la zona poliesportiva del municipi, en reconeixement també a la seua tasca per fomentar l’esport.

ANDREU PRUNERA

CRO 25-11-15 carrer pepita

ple mora d'ebre

nov. 25

Els cellers Edetària i Vall Llach lideren la guia de vins de Catalunya

Els vins ‘Finca la Personal’ del celler Edetària, de Gandesa, i el ‘Mas de la Rosa’, del celler Vall Llach, de Porrera, han obtingut 9,79 punts en la Guia de Vins de Catalunya del 2016 i són els dos vins més ben puntuats. El premi de disseny de la guía, és pel celler El Masroig.

ANDREU PRUNERA

CRO 25-11-15 guia vins

edetaria

nov. 24

Informatiu HORA 14 (24-11-15)

HORA 14. De dilluns a divendres a les 13.50h, amb Adriana Monclús i Andreu Prunera.

HORA_14_24-11-15

micro 4