El secretari d’Ocupació i Relacions Laborals exigeix a ERCROS que replantegi l’ERO

Ramon Bonastre, secretari d’Ocupació i Relacions Laborals exigeix a ERCROS que replantegi l’ERO que ha presentat a la química de Flix afectant al 80% de la plantilla i lamenta que fins al moment no s’hagin pogut establir contactes amb l’empresa.

El secretari d’Ocupació i Relacions Laborals de la Generalitat, Ramon Bonastre, ha pogut copsar avui de primera mà quina és la situació que s’està vivint a Flix des que ERCROS anunciés l’ERO a la fàbrica química. El fet que l’empresa hagi presentat l’expedient de regulació a Madrid deixa poc marge de maniobra al govern català. Tot i això Bonastre ha ofert al comitè de treballadors la mediació del Departament d’Empresa i ocupació i creu que l’empresa ha de replantejar-se la situació ja que té una responabilitat social amb Flix:

RAMON BONASTRE 25-2 REPLANTEJAR SITUACIO

Bonastre lamenta que fins al moment no s’hagin pogut establir contactes amb ERCROS. En aquest sentit l’alcalde de Flix, Marc Mur mostra obertament la seva desconfiança total vers l’empresa:

MARC MUR 25-2 NO CONFIAR

Els treballadors continuen impedint l’entrada de camions a la fàbrica, Domingo Abelló és membre del comitè de treballadors i del sindicat UGT:

DOMINGO 26-2 CONTINUAR MP3

Seguiran amb aquestes mobilitzacions almenys fins el proper dilluns 4 de març quan s’ha convocat una jornada de vaga que es fa extensa a tota l’activitat de Flix per tal d’anar en massa a Barcelona, on s’iniciarà la taula de negociacions:

MARC MUR 25-2 VAGA

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

 

 

 

Comments are closed.